Aktuelt

Otto Olsen inngår samarbeid med HiFlux Filtration

Vi utvider produktporteføljen ytterligere og inngår samarbeid med HiFlux Filtration. Hiflux Filtration har over 60 års erfaring innen filtrering av væsker for mat- og prosessindustrien, havbruk og akvakultur, samt energisektoren. Dette partnerskapet bringer HiFluxs ekspertise og høykvalitetsprodukter til det norske markedet og representerer en betydelig utvidelse av Otto Olsens portefølje.

Michael Rode, Export Manager hos HiFlux, uttrykker sin glede over samarbeidet og sier: «Vi ser frem til å starte vårt samarbeid med Otto Olsen. Vi har tro på at våre produkter, spesielt vårt selvrensende HiFlux Auto-line© Filter, vil være en verdifull tilføyelse til Otto Olsens allerede imponerende portefølje av kvalitetsprodukter.»

HiFlux Auto-line© Filter er utviklet som et kompakt, selvrensende filter med en robust konstruksjon som er ideell for industriell bruk. Filteret kan brukes til å filtrere ulike væsker, inkludert prosessvann, kjølevann, spillvann, farger, lakk, bindemidler, polymer og mer, med en effektiv filtrering i et område på 30-2000 mikroner.

Tom Harald Johansen, Avdelingsleder hos Otto Olsen, deler entusiasmen: «HiFlux Filtration passer perfekt inn i Otto Olsens eksisterende produktmiks. Vi gleder oss over å kunngjøre at vi nå vil tilby HiFluxs produkter, med hovedfokus på deres selvrensende filterløsninger. Dette er et viktig skritt for å kunne tilby våre kunder enda flere kvalitetsalternativer.»

Øyvind Sivertsen, som har mer enn 30 års erfaring innen filterløsninger, har blitt ansatt som Produkt- og salgsansvarlig filtersystemer hos Otto Olsen og bringer med seg en omfattende forståelse av HiFlux-produkter.

Fra venstre: Tom Harald Johansen, Michael Rode (Hiflux), Øyvind Sivertsen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Lurer du på noe?

Send oss en melding eller ta kontakt direkte med avdeling hvis du ønsker hjelp til å finne frem til en god løsning.

Bli med på Fagdager 5. og 6. juni

Otto Olsen arrangerer fagdager 5. og 6. juni her hos oss på hovedkontoret. Vi ønsker alle kunder og kontakter velkommen til to lærerike og spennende dager.

Bli med på Fagdager 5. og 6. juni

Otto Olsen arrangerer fagdager 5. og 6. juni her hos oss på hovedkontoret. Vi ønsker alle kunder og kontakter velkommen til to lærerike og spennende dager.