Næringsmiddel og farma

Næringsmiddel- og farmasøytisk industri

Industrielt produksjonsutstyr i denne industrien er svært kostbart, og det er derfor viktig med gode rutiner, oppfølging, kontroller og vedlikehold.

Utviklingen på dette området går også enormt raskt. Arbeidsprosesser og metoder må derfor være et fokusområde for å sikre veien videre for virksomheten – og inn i fremtiden. Mye skal digitaliseres også i denne bransjen, som igjen krever gode samarbeidspartnere på en rekke områder.

Otto Olsen bistår din virksomhet med både produkter og løsninger. Vi har også in-house produksjon – noe som gir en ekstra trygghet og en rekke muligheter.

Otto Olsen – din samarbeidspartner

Vi har høy fagkompetanse, et godt produktutvalg, produksjon som tidligere nevnt – og vi har i dag mange fornøyde kunder. Både når det gjelder leveranser av produkter og løsninger, men også i forbindelse med rådgivning.

I denne bransjen stilles det strenge krav til det meste av produkter, utstyr og produksjonsprosesser. Vi vet hva som er avgjørende på dette området. Akkurat derfor tilbyr vi tett oppfølging av våre kunder.

Våre produkter

Vi leverer en rekke produkter til næringsmiddel- og farmasøytisk industri.

Det stilles i dag stadig større krav til utstyret når det gjelder produksjonshastighet, nedetider og temperaturer. Derfor må også de smøremidlene som brukes, endres i samme retning for å sikre en problemfri produksjon.

På samme måte som kravene til produksjonsutstyret har økt, har også kravet til smøremidlene som brukes økt. Det er viktig å bare bruke smøremidler som er sikre å bruke ut fra helse– og miljøsynspunkt, og som er i samsvar med risikoanalysprogrammer som f.eks. HACCP.

Ta kontakt med oss, så hjelper vi din virksomhet på veien videre!

Lurer du på noe?

Send oss en melding eller ta kontakt direkte med avdeling hvis du ønsker hjelp til å finne frem til en god løsning.