Karriere

LEDIGE STILLINGER

Otto Olsen søker etter produktansvarlig til vår transmisjonsavdeling

Vi ser etter deg som har stor teknisk interesse, og som kan bevise det gjennom enten utdannelse eller erfaring – eller begge deler. Har du i tillegg gode IT kunnskaper (Office 365) og også liker å bistå kunder med teknisk rådgivning, tilbud og salg, er du sannsynligvis rett person for oss.

Vår transmisjonsavdeling søker etter en ny produktansvarlig for produktgruppen mekaniske akselkoblinger for kraftoverføring. Erfaring med produktene er en fordel, men ikke nødvendig, det vil læres etter hvert. Kvinner med rett kompetanse oppfordres til å søke på stillingen.

Ansvarsområder og oppgaver:

Relevant erfaring / kvalifikasjoner

Personlige egenskaper:

Du er serviceinnstilt, og er god på å jobbe strukturert og målrettet. Du jobber godt sammen med andre, og er flink til å finne bra løsninger. Fordi du skal kommunisere både med kolleger, kunder og leverandører er det en fordel å kunne formidle informasjon på en effektiv måte. Du bør trives med travle dager i et hyggelig og utviklende arbeidsmiljø.

Vi kan tilby:

En spennende og utfordrende jobb i 100 % stilling i et solid selskap med høye ambisjoner. Her er det gode utviklingsmuligheter for den som vil. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og har også en bonusordning. Arbeidssted er på Berger i Lillestrøm kommune, i nye egnede lokaler. Vi har kantineordning og bedriftshelsetjeneste.

Vi ser virkelig frem til å få deg med på laget!

Otto Olsen søker en arbeidsformann til vårt rørverksted

Målet vårt er å bli den ledende leverandøren innen piping og prefabrikasjon i Norden. For å nå dette målet, er vi på utkikk etter en arbeidsformann som kan spille en aktiv rolle i et travelt arbeidsmiljø. Vi oppfordrer kvalifiserte kvinner til å søke på stillingen.

Ansvarsområder og oppgaver:

Utdannelse:

Vi ser for oss at du har utdannelse som industrirørlegger, sveiser, innen stålkonstruksjonsarbeid, anleggsmekaniker eller lignende, men lang erfaring kan kompensere for utdannelse.

 

Relevant erfaring:

Personlige egenskaper:

Vi kan tilby:

En spennende og utfordrende jobb i 100 % stilling i et solid selskap med høye ambisjoner.

Vi har investert tungt de siste årene og bygger nå opp et av Norges og Nordens beste piping / prefabrikasjonsverksteder med den nyeste teknologien. Vår samarbeidspartner er Parker Hannifin. Parker er verdensledende innen bevegelses- og kontrollteknologi. Med over 57.000 ansatte over hele verden, har vi et godt støtteapparat i ryggen for å nå målene våre.

Otto Olsen utfører lasermålinger og PMI testing med mer i eget hus. Vi har CNC styrte bøyemaskiner, eget målekammer for verifisering, kopiering og etterkontroll av mindre rør.

For å få ned vårt klimaavtrykk sluttfører vi i disse dager bygging av et separat bygg for trykktesting, preservering og flushing av rør og hydraulikkslanger. Ved å kunne tilby dette i egne lokaler reduserer vi tidsforbruk og transport, som kommer kunder og klima til gode.

Vi ser frem til å få deg med på laget!

Vi har for tiden ingen ledige stillinger

Ledig stilling 4

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer libero nulla, pulvinar ac ante in, auctor blandit neque. Suspendisse iaculis lacinia neque vel sodales. Praesent nec ligula arcu. Suspendisse potenti.

Ledig stilling 5

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer libero nulla, pulvinar ac ante in, auctor blandit neque. Suspendisse iaculis lacinia neque vel sodales. Praesent nec ligula arcu. Suspendisse potenti.

Karriere i Otto Olsen

Vi er alltid på utkikk etter dyktige og engasjerte medarbeidere som kan styrke teamet vårt. Hvis du er interessert i å jobbe i Otto Olsen så send oss din CV og noen ord om deg selv.

Send søknaden til marit.soyland.brenna@oo.no

Lurer du på noe?

Send oss en melding eller ta kontakt direkte med avdeling hvis du ønsker hjelp til å finne frem til en god løsning.