Karriere

LEDIGE STILLINGER

Otto Olsen søker servicemekaniker maskinverksted

Vi ser etter en fleksibel servicemekaniker som liker å reise, og som også skal ivareta alle oppgaver på vårt maskinverksted på Berger i Lillestrøm kommune. Omtrent halvparten av jobben består i å klargjøre forskjellige rørbøye-, krage-, formonteringsmaskiner osv. for utsendelse til oppdrag for eksempel i Nordsjøen. Resterende tid er serviceoppdrag ute hos kundene rundt omkring i Norge.


Er du mekanisk og teknisk interessert? Kanskje har du tatt fagbrev innenfor et mekanisk / teknisk fag? Liker du å jobbe fysisk, men også å jobbe med administrative oppgaver? Hvis du i tillegg er på utkikk etter ny jobb, oppfordrer vi deg til å søke på denne stillingen. Vi ønsker flere kvinner på laget vårt, og det er all grunn til å søke hvis innholdet i annonsen treffer!

Ansvarsområder og oppgaver:

Kvalifikasjoner:

Om deg:

Først og fremst må du virkelig ha lyst på jobben! Serviceinnstilt tar vi som en selvfølge at du er, og at du også evner å jobbe strukturert og målrettet. Du må kunne jobbe alene, men også samarbeide godt med andre. Det er nødvendig med gode it kunnskaper. Du må også kunne snakke og skrive godt norsk. Du bør trives med travle dager i et hyggelig og utviklende arbeidsmiljø.

Vi kan tilby:

En spennende og utfordrende jobb i 100 % stilling i et solid selskap med høye ambisjoner. Her er det gode utviklingsmuligheter for den som vil. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og har også en bonusordning. Arbeidssted er på Berger i Lillestrøm kommune, i nye egnede lokaler. Vi har kantineordning og bedriftshelsetjeneste.

Vi har for tiden ingen ledige stillinger

Ledig stilling 4

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer libero nulla, pulvinar ac ante in, auctor blandit neque. Suspendisse iaculis lacinia neque vel sodales. Praesent nec ligula arcu. Suspendisse potenti.

Ledig stilling 5

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer libero nulla, pulvinar ac ante in, auctor blandit neque. Suspendisse iaculis lacinia neque vel sodales. Praesent nec ligula arcu. Suspendisse potenti.

Karriere i Otto Olsen

Vi er alltid på utkikk etter dyktige og engasjerte medarbeidere som kan styrke teamet vårt. Hvis du er interessert i å jobbe i Otto Olsen så send oss din CV og noen ord om deg selv.

Send søknaden til marit.soyland.brenna@oo.no

Lurer du på noe?

Send oss en melding eller ta kontakt direkte med avdeling hvis du ønsker hjelp til å finne frem til en god løsning.