Metallindustri

Metallindustri

En av Norges største eksportnæringer er metallindustrien, og produksjon av aluminium er den største delen av denne industrien. Bruksområdene for aluminium er blant annet bygningsindustrien, bil- og transportindustrien, til bruk i emballasje, elektriske kabler m.m.

Ferrosilisium og silisiummetall produseres også i Norge, og Norge er på dette området en av verdens største produsenter. Bruksområdet for ferrosilisium er produksjon av stål.

I tillegg, så er jern, stål, nikkel, sink og magnesium på listen over det Norge produserer.

Et fokus på miljø er viktig – og industrien er under stor utvikling

Ca. ti prosent av Norges totale utslipp av CO2 kommer fra metallindustrien. Samtidig slipper norsk metallindustri ut minst CO2 i verden. Produksjonen som foregår i dag av slike råmaterialer, er basert på tradisjonelle prosesser – noe som ikke er til det beste for miljøet. Det finnes flere pågående prosjekt med mål om å gjøre mineral- og metallindustrien mer miljøvennlig og bærekraftig.

Spesialistkompetanse og god tilgang på produkter til metallindustrien

Produktutvalget til Otto Olsen er stort, og vi bistår din virksomhet med rådgivning – slik at du finner de riktige produktene og løsningene til din virksomhet.

Vi samarbeider med et bredt utvalg leverandører og markedsledere verden over. Dette gir tilgang til spesialistkompetanse og sikrer samtidig tilgangen på viktige produkter.

Otto Olsen – tjenester for å hjelpe din virksomhet på vei

Skal man finne de riktige produktene og løsningene for ulike produksjonsprosesser, da er det av og til nødvendig med en sparringspartner. Kompetanse, produkter og løsninger får du gjennom Otto Olsen.

Noen av de tjenestene vi ser er viktig for våre kunder, er:

Alt dette får du ved å være kunde hos oss!

Lurer du på noe?

Send oss en melding eller ta kontakt direkte med avdeling hvis du ønsker hjelp til å finne frem til en god løsning.

Bli med på Fagdager 5. og 6. juni

Otto Olsen arrangerer fagdager 5. og 6. juni her hos oss på hovedkontoret. Vi ønsker alle kunder og kontakter velkommen til to lærerike og spennende dager.

Bli med på Fagdager 5. og 6. juni

Otto Olsen arrangerer fagdager 5. og 6. juni her hos oss på hovedkontoret. Vi ønsker alle kunder og kontakter velkommen til to lærerike og spennende dager.