Personvernerklæring

Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen forteller om hvordan Otto Olsen AS samler inn og bruker personopplysninger.

Kontakt oss på post@oo.no om noe er uklart, eller du lurer på hvilke opplysninger vi har om deg.

Personopplysninger er alle typer av informasjon som kan relateres til en identifiserbar person, slik som navn, e-postadresse, IP-adresse, telefonnummer osv.

Otto Olsen AS, ved administrerende direktør, er behandlingsansvarlig for virksomhetens håndtering av personopplysninger.

Formålet med behandling av personopplysninger

Vårt formål ved innsamling av personopplysninger er for å behandle deg som kunde, samarbeidspartner, eller interessent. Vi trenger disse opplysningene for å gjennomføre kjøp og salg, holde kontakt, identifisere ditt behov, og for å kunne sette opp møter og eventuelle tilbud.

Har du samtykket til nyhetsbrev brukes din e-post for utsendelse av nyhetsbrev i tillegg til et eventuelt kundeforhold. Vi bruker utsendelsestjenesten fra Super Office for utsendelse av nyhetsbrev, invitasjoner, kampanjer og viktige meldinger. Her kan vi se om du har åpnet mailen og klikket på lenker. Dette er nyttig for å finne ut hvilket innhold som er interessant for våre forbindelser.

Vi vil ikke bruke personopplysninger til andre formål enn det som opprinnelig var intensjonen.

Hvordan vi samler inn personopplysninger

Vi samler inn opplysninger som navn, telefonnummer og e-post gjennom vår korrespondanse med deg. Det kan være på messer, visittkort, i kundemøter, kontaktskjema og ved påmelding til nyhetsbrev. Dette er opplysninger du frivillig gir oss, og ikke noe vi samler inn uten at det er en interesse fra deg.

Opplysningene fra deg kan bli registrert i vår mail post@oo.no , i vårt ERP system, og vårt CRM system. Opplysninger fra påmelding til nyhetsbrev blir registrert i Super Office.

Informasjonskapsler(cookies) og automatisk lagring av informasjon

Informasjonskapsler(cookies) er små tekstfiler som lastes ned og lagres på datamaskinen din når du åpner en nettside. De aller fleste nettsider bruker slike informasjonskapsler. Otto Olsen AS bruker informasjonskapsler til å forbedre brukeropplevelsen din og til å samle inn statistikk. Bruken av informasjonskapsler utgjør ingen sikkerhetsrisiko for deg. Du kan avstå fra å samtykke til lagring av informasjonskapsler, men det kan føre til at tjenestene på nettsiden ikke fungerer optimalt. Ingen av opplysningen vi får inn via informasjonskapsler blir brukt til å identifisere enkeltpersoner.

Hvem som har tilgang til dataene

Det er kun vi i Otto Olsen AS som har tilgang til personopplysningene. Vi deler aldri informasjonen med tredjepart.

Hvor lenge lagrer vi data

Dersom du har et kundeforhold med oss, lagrer vi dine personopplysninger så lenge kundeforholdet varer. Etter endt kundeforhold beholder vi kun nødvendige opplysninger for regnskap. Ser vi at vi kan ha en genuin samarbeidsinteresse ved senere anledning, beholder vi dine opplysninger også etter avsluttet kundeforhold.

Ved påmelding til nyhetsbrev blir e-postadressen lagret i tjenesten Super Office. Du kan når som helst gå inn og endre dine preferanser eller melde deg av nyhetsbrevet via en link i mailen. Ta kontakt hvis du ønsker å melde deg av, men ikke får det til selv. Da blir mailen din slettet fra systemet, og vi kan ikke lenger knytte enkelthendelser som åpning av mail og klikk på link til deg som person.

Din rett til innsyn, retting og sletting

Du har rett på innsyn i de opplysningene vi har lagret om deg, hva de brukes til, hvem som har tilgang til dem, hvor lenge de blir lagret og hvor dataene er hentet fra. Du har rett til å be om endring av dine opplysninger.

Du har også rett til å kreve sletting av personopplysninger du mener er unødvendig. Du har også rett til å trekke tilbake ditt samtykke dersom et samtykke var utgangspunktet for vår lagring av dataene.

Kontakt oss gjerne for innsyn, retting eller sletting, eller om det skulle være noe annet du lurer på.

Bli med på Fagdager 5. og 6. juni

Otto Olsen arrangerer fagdager 5. og 6. juni her hos oss på hovedkontoret. Vi ønsker alle kunder og kontakter velkommen til to lærerike og spennende dager.

Bli med på Fagdager 5. og 6. juni

Otto Olsen arrangerer fagdager 5. og 6. juni her hos oss på hovedkontoret. Vi ønsker alle kunder og kontakter velkommen til to lærerike og spennende dager.