Akvakultur

Akvakultur

På verdensbasis er Norge en liten oppdrettsnasjon, selv om oppdrett av fisk er en av våre største eksportnæringer med en omsetning på mer enn 60 milliarder kroner pr. år. Mye av dette er oppdrettslaks.

Akvakultur (også kalt havbruk) innebærer dyrking av alger, planter og skjell, samt oppdrett av fisk – og produksjonen kan foregå både i havet og på land.

Ny teknologi som f.eks. resirkuleringsteknologi vil kunne bidra til å gjøre oppdrett av fisk på land mer lønnsomt økonomisk – samtidig som man få bedre kontroll på diverse utfordringer. Det kan være rømning, utslipp, lakselus etc. Mulighetene blir altså flere, hvor forskning, ny teknologi og innovative løsninger viser vei.

Otto Olsen – din leverandør av produkter til havbruk

Denne næringen er nokså avansert teknologisk, i tillegg til at god kompetanse er nødvendig på både sikkerhet, bruk og vedlikehold av produksjonsanlegg og annet teknisk utstyr. Det stilles høye krav til kvalitet i alle ledd – ved installasjoner, rundt komponenter etc., samtidig som miljø og bærekraft er viktige aspekter å ha innsikt i.

Vi har høy fagkompetanse, et bredt utvalg av produkter – og egen produksjon.  

Vi bistår din virksomhet med disse tjenestene

I denne bransjen stilles det strenge krav til det meste av produkter, utstyr og prosesser. Vi vet hva som er avgjørende på dette området. Akkurat derfor tilbyr vi selvsagt tett oppfølging av våre kunder.

I oversikten under får du et innblikk i hva vi i Otto Olsen kan bidra med overfor deg som kunde.

Din sparringspartner for gode produkter og løsninger!

Lurer du på noe?

Send oss en melding eller ta kontakt direkte med avdeling hvis du ønsker hjelp til å finne frem til en god løsning.

Bli med på Fagdager 5. og 6. juni

Otto Olsen arrangerer fagdager 5. og 6. juni her hos oss på hovedkontoret. Vi ønsker alle kunder og kontakter velkommen til to lærerike og spennende dager.

Bli med på Fagdager 5. og 6. juni

Otto Olsen arrangerer fagdager 5. og 6. juni her hos oss på hovedkontoret. Vi ønsker alle kunder og kontakter velkommen til to lærerike og spennende dager.