Racor filter

Racor filter: din forsikring mot uønskede driftsforstyrrelser

Otto Olsen er hoveddistributør av Racor filter i Norge.

Vi har Norges største lager av Racor produkter og høy kompetanse innen filter og filterløsninger til marine, havbruk, industri, anlegg, olje og gass. Kontakt oss så hjelper vi deg å finne riktig filterprodukt til din applikasjon.

Kvalitet til alle dine behov

Racors drivstoffilter og vannseparatorer leveres i en rekke størrelser for å passe de fleste motorer. Hvis kvalitet er det du forventer fra ditt filtersystem, så er Racor filter/separator det du behøver.

Racor drivstoffilter fjerner effektivt smuss og vann fra diesel og bensin og sørger for optimal vannavstøting og lang levetid. Vannseparatorer fjerner partikler og vann fra drivstoffet før det kan skade motoren.

Landbasert

Om du kjører lastebil, buss, driver en generator eller pumpe, er du nødt til å vite at hver gang du skrur på tenninga, så fyrer motoren. Det er ingenting som sikrer påliteligheten til motoren, mer enn kvalitetsfiltrering fra Racor.

Marine

Uansett hvilken type fritidsbåt eller kommersielt marinefartøy – fra en liten arbeidsbåt, til et tankskip. Parker Racor er navnet du kan stole på til alle applikasjoner.

Les mer om vårt totaltilbud innen væskehåndtering

Les mer om vårt totaltilbud innen hydraulikk

Lurer du på noe?

Send oss en melding eller ta kontakt direkte med avdelingen,
så finner vi frem til en god løsning.