Mekanisk industri

Mekanisk industri

I denne bransjen, hvor fremstilling ved bruk av maskiner er det vesentlige, så er det også mange krevende prosesser som må være optimale. Mange ledd i en produksjonsprosess må spille på lag, og vi vet at selv de minste detaljene kan medføre produksjonsstans og bety tapte inntekter og høye utgifter.

Vi i Otto Olsen tilbyr ulike typer produkter og løsninger til den mekaniske industrien. Alt fra utstyr – til produkter som kjøle- og smøremidler, men også mekaniske akseltetninger m.m.

En samarbeidspartner med fagkompetanse for din virksomhet

Otto Olsen har gjennom mange år opparbeidet fagkompetanse innen en rekke områder. Vi bistår våre kunder med rådgivning, produkter og løsninger. Vår industrielle kompetanse bidrar også til at vi kan veilede våre kunder når det gjelder innkjøp, bygging, implementering og vedlikehold – som er nær knyttet til den mekaniske industrien.

Vi leverer nyttige tjenester til våre kunder

Otto Olsen leverer produkter og utstyr – men tilbyr så mye mer. Vi bistår deg som kunde med fagkunnskap, gode råd, problemløsning, personlig kontakt og oppfølging, og selvsagt en høy servicegrad.

Utstyr og produkter vi leverer

I oversikten under ser du et lite utvalg av det leverer:

Vi bistår din virksomhet på mange områder!

Lurer du på noe?

Send oss en melding eller ta kontakt direkte med avdeling hvis du ønsker hjelp til å finne frem til en god løsning.