Aktuelt

Otto Olsen kunngjør oppkjøp av TR Fastenings Norge AS

Otto Olsen AS kunngjør i dag fullført oppkjøp av TR Fastenings Norge AS, en betydelig utvidelse av sin allerede omfattende produktportefølje. Som en anerkjent norskeid virksomhet med solid erfaring og høy teknisk ekspertise, leverer Otto Olsen AS allerede et bredt spekter av produkter til ulike industrier. Selskapets mål om å opprettholde en høy servicegrad og tilby tilpassede løsninger i nært samarbeid med sine kunder forsterkes gjennom dette oppkjøpet.

Integreringen forsterker produkttilbud og markedsposisjon

TR Fastenings AS, som er en del av Trifast plc, er internasjonalt anerkjent for sin ekspertise innen design, ingeniørarbeid, produksjon og distribusjon av høykvalitets festeutstyr og komponenter for monteringsindustrier. Integreringen av TR Fastenings Norge AS vil ytterligere styrke Otto Olsen AS markedsposisjon som totalleverandør.

Ledelsens visjoner for fremtiden

Kjetil Høgbakken, daglig leder i Otto Olsen AS, uttrykker entusiasme for oppkjøpet: «Utvidelsen av vårt produktsortiment har vært et sentralt mål for oss, og med tilføyelsen av TR Fastenings’ ekspertise og produkter, beveger vi oss et betydelig skritt nærmere realiseringen av dette målet. Vi ser frem til de nye mulighetene dette partnerskapet vil bringe.»

Jan-Erik Storsve, som tidligere ledet TR Fastenings Norge AS, vil spille en viktig rolle som produktansvarlig hos Otto Olsen AS. Han deler sin optimisme: «Denne fusjonen representerer en milepæl for vår virksomhet. Med støtte fra Otto Olsens salgs- og logistikknettverk, er vi overbevist om at vi sammen vil oppnå stor suksess.»

For mer informasjon kontakt:

Otto Olsen AS

Kjetil Høgbakken

Nettsted: www.oo.no

E-post: kjetil.hogbakken@oo.no

TR Fastenings Norge AS

Jan-Erik Storsve

Nettsted: trfastenings.com

E-post: jan-eriks@trfastenings.com

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Lurer du på noe?

Send oss en melding eller ta kontakt direkte med avdeling hvis du ønsker hjelp til å finne frem til en god løsning.

Bli med på Fagdager 5. og 6. juni

Otto Olsen arrangerer fagdager 5. og 6. juni her hos oss på hovedkontoret. Vi ønsker alle kunder og kontakter velkommen til to lærerike og spennende dager.

Bli med på Fagdager 5. og 6. juni

Otto Olsen arrangerer fagdager 5. og 6. juni her hos oss på hovedkontoret. Vi ønsker alle kunder og kontakter velkommen til to lærerike og spennende dager.