Aktuelt

Sammen står vi sterkere

Otto Olsen AS har inngått en avtale om overtagelse av
samtlige aksjer i NHS Transmisjoner AS.

NHS Transmisjoner AS er i hovedsak en leverandør av tilbehørsprodukter for hydrauliske og mekaniske transmisjoner, bl.a. akselkoblinger, mellomflenser, oljekjølere og splinehylser.

Produktene til NHS Transmisjoner vil utfylle og komplettere det eksisterende sortimentet til Otto Olsen, som i dag er en totalleverandør av tekniske produkter som tetninger, teknisk gummi, slanger, plast og transmisjonsprodukter. Denne sammenslåingen vil styrke vår posisjon som en sterk aktør i det norske markedet og gi våre kunder tilgang til et bredere produktsortiment fra en og samme kilde.

Otto Olsen AS er en handels- og produksjonsbedrift som leverer tekniske produkter til industrien og handelen i Norge. Otto Olsen er markedsledende leverandør innen sine segmenter. Otto Olsen ble etablert i 1866 og er et privat eid aksjeselskap med en solid egenkapital. Omsetningen er ca. 400 millioner kroner og det er ca.130 ansatte.

NHS Transmisjoner AS vil inntil videre drive virksomheten som tidligere,
men målet er at selskapet og dets ansatte skal fusjoneres inn i Otto Olsen AS i løpet av Q1 2020.

Eventuelle spørsmål knyttet til dette kan rettes til:

Michael Mørum
michael.morum@oo.no
mob. 919 92 780

eller

Harriet Nilsson
harriet@nhstrans.no
mob. 957 43 457

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Lurer du på noe?

Send oss en melding eller ta kontakt direkte med avdeling hvis du ønsker hjelp til å finne frem til en god løsning.

Bli med på Fagdager 5. og 6. juni

Otto Olsen arrangerer fagdager 5. og 6. juni her hos oss på hovedkontoret. Vi ønsker alle kunder og kontakter velkommen til to lærerike og spennende dager.

Bli med på Fagdager 5. og 6. juni

Otto Olsen arrangerer fagdager 5. og 6. juni her hos oss på hovedkontoret. Vi ønsker alle kunder og kontakter velkommen til to lærerike og spennende dager.