Aktuelt

Et bredt spekter av produkter i et unikt showrom

Våre 150.000 produkter dekker et bredt og komplekst spekter av tekniske behov – og med skreddersydde løsninger som produseres in-house, så gir dette større fleksibilitet, høyere servicegrad og kortere leveringstider enn våre konkurrenter.

Tillit, kvalitet, oversikt og innsikt
Vi har et sterkt fokus på å etablere tillit, og ikke minst bekrefte kvaliteten på våre produkter og løsninger. Samtidig vet vi at vår store produktportefølje kan gjøre det utfordrende å få oversikt over hva Otto Olsen faktisk leverer.

Akkurat derfor har vi i vårt nybygg på Skedsmo skapt et showroom utenom det vanlige. 23 ulike leverandører fra hele Europa er representert, og sammen skaper vi tillit utad med vår kompetanse og vårt brede utvalg av kvalitetsprodukter og løsninger.

Et showroom med hele 565 kvadratmeter, 36 utstillerplasser for leverandører fordelt på sju veggrammer og ni rundeller med god avstand mellom plassene gjør det hele til en informativ, praktisk og god opplevelse.

Store vinduer gjør at besøkende også kan følge med på alt som foregår i verksted- og produksjonshallen og samtidig få et innblikk i det automatiske Autostore-anlegget for lagring med 20.000 kasser, 16 roboter og 8 arbeidsstasjoner. Det hele gjør at besøkende kommer svært nær Otto Olsens sjel.

Et showroom med mange muligheter
Showrommet har mange bruksmuligheter. Det kan være et samlingspunkt under messebesøk i nærområdet, f.eks. Nor-Shipping som finner sted på Norges Varemesse i Lillestrøm – og vi kan sette opp busser som frakter besøkende mellom oss og varemessen.

På messaninen er det også muligheter for å holde arrangementer, f.eks. samlinger og foredrag. I hallen er kjøkken og toaletter tilgjengelig – og da har man det som skal til for et vellykket arrangement.

Åpent for besøk
Koronasituasjonen har vært utfordrende for mange, men siden dette lokalet er såpass stort, så er det trygt for kunder å komme. Store lokaler gjør at vi kan holde en trygg avstand.

Vil du besøke oss? Ta kontakt på
post@oo.no

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Lurer du på noe?

Send oss en melding eller ta kontakt direkte med avdeling hvis du ønsker hjelp til å finne frem til en god løsning.