Aktuelt

Møt oss på AquaNext i Stavanger

Vi deltar på AquaNext messen i Stavanger Forum

11 – 13 juni stiller vi ut på stand 2710 på AquaNext messen i Stavanger Forum. Dette er første gang vi deltar på AquaNext utstillingen og vi ser frem til å presentere våre produkter og løsninger tilpasset havbruksnæringen.

Om AquaNext messen

AquaNext messen er en ledende møteplass for aktører innen akvakultur. Arrangementet samler eksperter, innovatører og beslutningstakere fra hele verden for å dele kunnskap og utforske de nyeste teknologiene og trendene i bransjen. Messen tilbyr en unik mulighet til å oppdage nye produkter, delta i faglige seminarer og workshops, samt nettverke med andre profesjonelle.

Otto Olsen på stand 2710

På vår stand vil vi vise frem et utvalg av produkter og løsninger som er designet for å møte behovene til moderne akvakultur. Vi vil ha representanter tilgjengelig for å demonstrere våre produkter og svare på spørsmål. Dette er en fantastisk anledning til å få innsikt i hvordan våre løsninger kan bidra til effektivisering og bærekraft i din virksomhet.

Vi gleder oss til å møte deg

Vi ser virkelig frem til å møte både eksisterende og nye kunder på messen. Dette er en ypperlig mulighet for oss til å styrke relasjoner og utforske nye samarbeid. Besøk oss på stand 2710 for en hyggelig prat og for å lære mer om hvordan Otto Olsen kan støtte din virksomhet med innovative løsninger. 

Velkommen til AquaNext messen i Stavanger 2024 – vi håper å se deg der!

Åpningstider utstilling:

Tirsdag 11 juni: 10 – 17
Onsdag 12 juni: 10 – 17
Torsdag 13 juni: 10 – 16

Ønsker du å avtale et møte med oss eller har du spørsmål om vår deltakelse på messen? 
Meld deg på vårt nyhetsbrev

Lurer du på noe?

Send oss en melding eller ta kontakt direkte med avdeling hvis du ønsker hjelp til å finne frem til en god løsning.

Bli med på Fagdager 5. og 6. juni

Otto Olsen arrangerer fagdager 5. og 6. juni her hos oss på hovedkontoret. Vi ønsker alle kunder og kontakter velkommen til to lærerike og spennende dager.

Bli med på Fagdager 5. og 6. juni

Otto Olsen arrangerer fagdager 5. og 6. juni her hos oss på hovedkontoret. Vi ønsker alle kunder og kontakter velkommen til to lærerike og spennende dager.