Din lokale partner i Agder

Otto Olsen - din lokale leverandør

Otto Olsen er en markedsledende bedrift med et av Norges største utvalg av tekniske produkter. Med over 60.000 lagerførte produkter er vi en totalleverandør til industrien og handelen i Norge.

Vi har en lang historie som leverandør av kvalitetsprodukter innen blant annet tetninger, gummi,  plast, transmisjoner, væskebehandling og hydraulikk. Vi tilbyr også kundetilpassede produkter og løsninger fra vår in-house produksjon, noe som gir en ekstra trygghet og en rekke muligheter.

Otto Olsen leverer produkter og utstyr – men tilbyr så mye mer. Vi bistår deg som kunde med fagkunnskap, gode råd, problemløsning, personlig kontakt og oppfølging, og selvsagt en høy servicegrad.

Avdeling Kristiansand

Otto Olsen satser i Agder fylkene med lokal tilstedeværelse i Kristiansand. Her jobber flere av våre dyktige ansatte innen salg, kundeservice og produksjon.

I et samarbeid mellom kunde og leverandør, så er det ikke kun produktene som er avgjørende for sluttresultatet. Vi i Otto Olsen har gjennom mange år tilegnet oss kompetanse på en rekke områder, vi vet hva våre kunder har av ønsker, krav og behov – og vi vet hva som skal til for å lykkes. Gjennom et godt samarbeid, så skaper vi resultater. Lurer du på hva vi kan tilby deg? Se alle tjenestene våre.

Din lokale salgskonsulent følger deg opp der du er. Ønsker du å avtale et uforpliktende møte med en Otto Olsen konsulent for å se hvordan vi kan hjelpe deg i din virksomhet? Ta kontakt med oss.

Vi hjelper deg på veien videre

I samarbeid med våre kunders høye kompetanse innen egen drift, så bidrar vi i Otto Olsen med spisskompetanse på produktegenskaper og løsninger, samt viktige tjenester som er avgjørende for et godt sluttresultat. Dette sikrer forutsigbare forutsetninger for drift og når vi spiller på lag, da finner vi de beste løsningene. Vårt mål gjennom et samarbeid med din virksomhet, er å bidra til suksess. 

Vi kan tilby:

  • Høy produktkunnskap
  • Omfattende lagerhold
  • Fleksibilitet og leveringspålitelighet
  • Konkurransedyktige priser
  • Personlig kontakt og oppfølging
  • Høy servicegrad
  • Rådgivning og problemløsning

 

Ta kontakt med oss, så hjelper vi din virksomhet på veien videre! 

Bli med på Fagdager 5. og 6. juni

Otto Olsen arrangerer fagdager 5. og 6. juni her hos oss på hovedkontoret. Vi ønsker alle kunder og kontakter velkommen til to lærerike og spennende dager.

Bli med på Fagdager 5. og 6. juni

Otto Olsen arrangerer fagdager 5. og 6. juni her hos oss på hovedkontoret. Vi ønsker alle kunder og kontakter velkommen til to lærerike og spennende dager.