GS-Hydro Norge

GS-Hydro Norge AS

Otto Olsen AS kjøpte GS-Hydro Norge AS 1.januar 2018 og fusjonerte selskapet inn i Otto Olsen AS 24. september 2018 Otto Olsen har et av Norges største lager av hydraulikkslanger, fittings, kuplinger, sømløse hydraulikkrør samt F37 flenssystem. Dette er en videreføring av sortimentet til GS-Hydro Norge AS. Parker Hannifin er en av verdens største produsenter av hydrauliske produkter og som Parker Premium Distributor kan vi tilby deg som kunde et bredt utvalg av produkter og kompetanse fra Parker Hannifin universet.

Samarbeidspartner fra A til Å

Otto Olsen er en totalleverandør innen prefabrikasjon av rør og slanger. Som en samarbeidspartner fra «a til å» kan vi bistå med alle tekniske løsninger fra oppmåling (3D laser tracking), tegningsunderlag, prefabrikasjon iht tegninger i tillegg til å bistå med supervisor og/eller monteringsjobb.

Vi leverer sveisefrie rørsystemer til offshore, maritim og landbasert industri, for løsninger hvor renhet, pålitelighet og enkel installasjon er viktig.

Sveisefrie rørsystemer (cold solution piping system) er en kostnadseffektiv løsning hvor rør prefabrikkeres etter mål og deretter installeres på nye eller eksisterende anlegg med sveisefrie flenser.

Prefab verksted for flensing og bearbeiding av rør og rørdeler samt rørbøyemaskin opp til 6″ (170mm). Vi kan tilby flushing av rør ved behov.

Les mer om våre tilbud her

Mange fordeler ved sveisefrie rørsystemer

Parker er en av verdens ledende leverandører av innovative, sveisefrie rørløsninger til hydraulikksystemer og andre bruksområder for både høyt og lavt trykk, der det stilles høye krav til kvalitet, pålitelighet og renhet. Det har mange fordeler for et bredt utvalg av krevende applikasjoner.

Sveisefrie rørsystemer er på mange måter en bedre løsning enn den tradisjonelle sveisemetoden. Slike system er for eksempel mer pålitelige takket være lekkasjefri teknologi og langt høyere grad av renhet enn når man sveiser.

Lekkasjefrie rørsystemer er foretrukket spesielt i offshore og maritim industri, samt i landbasert industri som for eksempel produksjon av papir og papirmasse og i stålindustri. Den innovative og sveisefrie rørteknologien er en ideell løsning for et bredt spekter av høy- og lavtrykksapplikasjoner for medier som vann, olje, luft, gass og slam.

Ta kontakt med oss eller les mer om vårt totaltilbud

Lurer du på noe?

Send oss en melding eller ta kontakt direkte med avdeling hvis du ønsker hjelp til å finne frem til en god løsning.

Bli med på Fagdager 5. og 6. juni

Otto Olsen arrangerer fagdager 5. og 6. juni her hos oss på hovedkontoret. Vi ønsker alle kunder og kontakter velkommen til to lærerike og spennende dager.

Bli med på Fagdager 5. og 6. juni

Otto Olsen arrangerer fagdager 5. og 6. juni her hos oss på hovedkontoret. Vi ønsker alle kunder og kontakter velkommen til to lærerike og spennende dager.